Топ Новина

Апартаменти от Бургос Строй в ж.к. Изгрев, Бургас

Изображение
Имоти ново строителство директно от строителна фирма Бургос Строй.

Апартаменти в Бургас от 569 Евро /кв.м. - в ж.к. Изгрев
Апартаменти от 415 Евро /кв.м. - в ж.к. М. Рудник

Строителна компания Бургос Строй, град Бургас стартира строителството на две нови сгради от смесен тип – жилищни площи (апартаменти) и търговски площи (офиси, магазини, фитнес зала, детска забавачница и др.).

Едната сграда се строи в жилищен комплекс Изгрев, в непосредствена близост до магазин Метро и хотел Авеню, недалеч и от МОЛ Бургас Плаза.

Името на сградата е "Еделвайс". Етажни разпределения и планове на всеки апартамент може да се видят на адрес www.edelvais.eu

Сградата ще бъде 7-етажна, като на партера и на първия етаж ще се разполагат търговските площи. Предвидено е помещение за фитнес зала от 250 м3, което вече е продадено.

Сградата ще разполага с подземен паркинг на две нива. На паркинга ще работи автомивка, която вече е продадена.

Апартаментите (жилищните площи) ще се разполагат от втори до седм…

Нощувки в Бургас в нови апартаменти

Идва сезонът на летните отпуски и мнозина се готвят за поредната почивка на морето. Ясно е, че Турция, Гърция, Египет и други традиционни туристически дестинации предлагат също богато меню от хотели и туристически атракции, но и българското черноморие има какво да предложи, въпреки, че мнозина ще си останат Тома Неверни по този въпрос.

Бургас е в много отношения култов град. Както се пее в един стар блус: "времето в Бургас просто няма значение... шарен свят, пъстър свят събира лятото в този град".

Да, Бургас има какво да предложи. За меломаните - почти всяка година през август в Бургас провежда музикален фестивал, на който пристигат истински звезди от цял свят. За любителите на конете - има конна база. За децата - безброй забавления, включително пясъчни скулптури. За маниаците на нощния живот - достатъчно количество нощни клубове. За предпочитащите културния туризъм - скупчени в центъра на града Исторически, Етнографски, Природонаучен и Археологически музеи.

И редом с всички тези клубове, ресторанти, музеи, на пъпа на Бургас, се намира чисто нов апартхотел, който предлага нощувки в Бургас на съвсем прилични цени. На сградата е направен основен ремонт, всички апартаменти са оборудвани със съвсем нови мебели и техника, местоположението е наистина супер-централно - на 20 метра от улица Александровска, на малката улица Тутракан, точно до кафе Малибу. Сградата носи името Трилогия. Всички апартаменти имат необходимото за комфортна почивка - телевизори, бани с ново оборудване, WiFi, нови спални, нови столове и маси, нови кухненски шкафчета. Към някои апартаменти се предлагат и места за паркиране. Цените, в зависимост от сезона и големината на апартаментите, се движат между 50 и 120 лева - но трябва да се има предвид, че в някои апартаменти спокойно може да се настанят 4-5 души, което означава, че цената на човек е около 20-30 лева.

Освен всичко изброено, апартхотел Трилогия разполага и с открит басейн и шезлонги. Макар че морето е само на 500 метра, ако гостите решат, те могат да събират слънчев тен и покрай басейна на Трилогия.

Тъй като една снимка говори повече от хиляда думи, по-долу публикуваме няколко снимки на апартаментите, които очакват гостите си за лято 2019. Всички, които решат да се свържат с рецепцията, за да направят резервация, трябва да имат предвид, че в периода от началото на юни до края на септември е силно препоръчително да контактуват с персонала на хотела поне седмица преди датата, на която желаят да се настанят в апартаментите.

Официален уебсайт: NoshtuvkiBurgas.com

Телефон за контакти: 0876210700

Местоположение на апартхотел Трилогия:

Карта на апарт хотел Трилогия, Бургас
Карта на Апартхотел Трилогия

Снимки от апартаментите, басейна и фасадата на апартхотел Трилогия:


Апартамент лукс за нощувки в Бургас

Басейн на открито, апартхотел Трилогия

Гостна в апартаменти за гости, Бургас, център

Фасадата на апартхотел Трилогия

Баня в апартхотел Трилогия

Спалня в апартамент в апартхотел Трилогия

Басейна на апартхотел Трилогия


Популярни публикации от този блог

Данъци и такси при покупка на имоти, при наследяване на имот и при дарение на имот

Ателие или апартамент – каква е разликата?

Изисквания към жилищата и видове апартаменти съгласно Наредба №7 и Наредба №2 на МРРБ