Топ Новина

Последен свободен 1-стаен апартамент в к-с Еделвайс, ж.к. Изгрев, Бургас

Изображение
В новия комплекс Еделвайс в ж.к. Изгрев, град Бургас, към края на месец юли 2022 вече са продадени 90% от всички апартаменти. Комплекс Еделвайс вече е с Акт 14 на всички входове. Единственият все още свободен едностаен апартамент се намира на 7 етаж в комплекса и се продава на специална промоционална цена. За подробна информация: https://www.edelvais.eu/et7/index.html Телефон за контакт: 0879 20 20 33

Нощувки в Бургас в нови апартаменти

Идва сезонът на летните отпуски и мнозина се готвят за поредната почивка на морето. Ясно е, че Турция, Гърция, Египет и други традиционни туристически дестинации предлагат също богато меню от хотели и туристически атракции, но и българското черноморие има какво да предложи, въпреки, че мнозина ще си останат Тома Неверни по този въпрос.

Бургас е в много отношения култов град. Както се пее в един стар блус: "времето в Бургас просто няма значение... шарен свят, пъстър свят събира лятото в този град".

Да, Бургас има какво да предложи. За меломаните - почти всяка година през август в Бургас провежда музикален фестивал, на който пристигат истински звезди от цял свят. За любителите на конете - има конна база. За децата - безброй забавления, включително пясъчни скулптури. За маниаците на нощния живот - достатъчно количество нощни клубове. За предпочитащите културния туризъм - скупчени в центъра на града Исторически, Етнографски, Природонаучен и Археологически музеи.

И редом с всички тези клубове, ресторанти, музеи, на пъпа на Бургас, се намира чисто нов апартхотел, който предлага нощувки в Бургас на съвсем прилични цени. На сградата е направен основен ремонт, всички апартаменти са оборудвани със съвсем нови мебели и техника, местоположението е наистина супер-централно - на 20 метра от улица Александровска, на малката улица Тутракан, точно до кафе Малибу. Сградата носи името Трилогия. Всички апартаменти имат необходимото за комфортна почивка - телевизори, бани с ново оборудване, WiFi, нови спални, нови столове и маси, нови кухненски шкафчета. Към някои апартаменти се предлагат и места за паркиране. Цените, в зависимост от сезона и големината на апартаментите, се движат между 50 и 120 лева - но трябва да се има предвид, че в някои апартаменти спокойно може да се настанят 4-5 души, което означава, че цената на човек е около 20-30 лева.

Освен всичко изброено, апартхотел Трилогия разполага и с открит басейн и шезлонги. Макар че морето е само на 500 метра, ако гостите решат, те могат да събират слънчев тен и покрай басейна на Трилогия.

Тъй като една снимка говори повече от хиляда думи, по-долу публикуваме няколко снимки на апартаментите, които очакват гостите си за лято 2019. Всички, които решат да се свържат с рецепцията, за да направят резервация, трябва да имат предвид, че в периода от началото на юни до края на септември е силно препоръчително да контактуват с персонала на хотела поне седмица преди датата, на която желаят да се настанят в апартаментите.

Официален уебсайт: NoshtuvkiBurgas.com

Телефон за контакти: 0876210700

Местоположение на апартхотел Трилогия:

Карта на апарт хотел Трилогия, Бургас
Карта на Апартхотел Трилогия

Снимки от апартаментите, басейна и фасадата на апартхотел Трилогия:


Апартамент лукс за нощувки в Бургас

Басейн на открито, апартхотел Трилогия

Гостна в апартаменти за гости, Бургас, център

Фасадата на апартхотел Трилогия

Баня в апартхотел Трилогия

Спалня в апартамент в апартхотел Трилогия

Басейна на апартхотел Трилогия


Популярни публикации от този блог

Данъци и такси при покупка на имоти, при наследяване на имот и при дарение на имот

Изисквания към жилищата и видове апартаменти съгласно Наредба №7 и Наредба №2 на МРРБ

Ателие или апартамент – каква е разликата?