Топ Новина

Нова жилищна сграда с гледка към най-големия и най-зеления парк в Бургас

Изображение
ЖИЛИЩЕН КОМПЛЕКС В БУРГАС БЕЗ ТАКСА ПОДДРЪЖКА! АПАРТАМЕНТИ ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ, БЕЗ КОМИСИОННА! Планировка на сградата, информация и цени на адрес: www.lavistaverde.eu Агенция за недвижими имоти SUNNY BG - Бургас , е изключителен представител на строителна фирма ”Бургос Строй” и предлага на своите клиенти имоти ДИРЕКТНО ОТ СТРОИТЕЛЯ, БЕЗ КОМИСИОННА и с гъвкава схема на разсрочено плащане. ”Vista Verde” се превежда като "Зелена гледка" от испански. Това ще бъде луксозна сграда в парка на ж.к. Славейков, Бургас. Отлична локация, модерна визия и луксозни общи части - в близост до: МОЛ „Галерия”, хипермаркети, училища, детски градини, университети, болница и др. На границата между ж.к. Славейков (в парка) и ж.к. „Братя Миладинови” в близост до центъра и морската градина. Имаме удоволствието да Ви предложим: едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, паркоместа, търговски площи и офиси. Жилищата се предлагат до завършване ”на тапа”, с възможност за допълнително изготвяне на

Швейцарския институт за икономическа политика: цените на имотите в Източна Европа ще растат средно с 14,9% годишно.


Швейцарският институт за икономическа политика всяко тримесечие публикува свои прогнози за пазара на недвижимите имоти в Европа и света.

Според експертите на иститута, не само в Европа, но и в целия свят цените на имотите ще вървят нагоре в близките няколко години. 

Общо за Европа цените на имотите ще растат с около 9% годишно. В Западна Европа постъпването на имотите ще бъде 6,4% годишно. 

В Южна и Източна Европа се очаква по-голямо поскъпване - съответно над 18% в Южна Европа и почти 15% годишно в Източна Европа.  

Например във Великобритания поскъпването се очаква да бъде около 8% годишно, във Франция - около 5% годишно. Постъпването на имотите в САЩ се предвижда да бъде около 7% годишно.

Най-голямо поскъпване на имотите експертите очакват в Южна Азия - около 25% и Ценрална Америка - 22%.

Експертите правят и анализи на минали периоди, които показват, че за последното десетилетие цената на жилищните имоти във Великобритания са се увеличи общо с 67%, а в САЩ - 112%.

В проучването са участвали общо 1400 експерти от 33 държави.

Източник: Варна24

Популярни публикации от този блог

Данъци и такси при покупка на имоти, при наследяване на имот и при дарение на имот

Изисквания към жилищата и видове апартаменти съгласно Наредба №7 и Наредба №2 на МРРБ

Ателие или апартамент – каква е разликата?